Kongeørnen 5

9280 Storvorde

Boligtype Fritidshus
Størrelse70m2
Grund1.200m2
Antal rum4
Bygget 2008
Kontantpris945.000
Udbetaling:50.000
Ejerudgift pr. md.1.482
Sagsnummer000308

Flot sommerhus med udsigt til Limfjorden

Beliggende blot et stenkast fra Limfjorden med adgang til en børnevenlig strand, kan denne perle af et sommerhus blive dit.

I udkanten af et større sommerhuskvarter og med den store og let vedligeholdte have op til et  skovbælte, er du sikret fred og ro, samtidigt med, at der er gode indkøbsmuligheder ved den lokale helårsåbne købmand.

Få minutter på cykel bringer dig ud til Kattegat og en hurtig færgeoverfart mellem Hals og Egense giver dig adgang til restauranter, indkøb, golf samt en fantastisk nyanlagt kunstig strand.

Sommerhuset er nybygget i 2008 og alle 70 m2 er super veludnyttet i dette moderne men hyggelige refugie. Huset er bygget med fast undertag, som giver dig ekstra tryghed i tilfælde af storm og hele ejendommen er desuden helårsisoleret, hvilket giver dig mulighed for at benytte huset hele året rundt, uden at elregningen løber løbsk.

Fra en overdækket indgang kommer du ind i en flisebeklædt entré, som du bliver rigtig glad for, når huset skal holdes rent. Det er også i entréen husets vaskesøjle med både vask og tumbler findes. På højre hånd finder du det første af husets første værelser samt det store soveværelse, som er vestvendt og giver dig det sidste behagelige pift af aftensolen.

For enden af entréen ligger huset badeværelse, der som en ekstra fornøjelse byder på gulvvarme, og ved siden af her finder du endnu et  værelse.

Køkkenet er udrustet med fuld størrelse køleskab med frys og både ovn som opvaskemaskine. Herfra kan du se resten af huset, som består af en dejlig sydvendt stue, med udgang til den store overdækkede sydvendte terrasse, som nyder godt af solen hele dagen.

Sommerhuset er en fabelagtig mulighed for at opleve den nordjyske charme, så kontakt os snarest for en fremvisning.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Øster Halne Hedevej 27
9430 Vadum
Boligtype Fritidslandbrug (u/30 ha)
Søndergade 81
9370 Hals
Boligtype Fritidshus
Laustvej 3
9493 Saltum
Boligtype Fritidshus