Øster Halne Hedevej 27

9430 Vadum

Boligtype Fritidslandbrug (u/30 ha)
Størrelse255m2
Grund15.138m2
Antal rum7
Bygget/ombygget 1895/1976
Kontantpris3.745.000
Udbetaling:190.000
Ejerudgift pr. md.2.805
Energimærke
Sagsnummer000311

Fantastisk liebhaverbolig i skønne omgivelser, ideelt til hestefolk

Område:
Dejlig ejendom beliggende i idylliske omgivelser med natur og åbne marker så langt øjet rækker. Her bor man blot tre kilometer fra Vadum, der er et aktivt lokalsamfund med egen skole og børnehave, og kun 12 min. kørsel fra Aalborgs by midte.
Her er der højt til himlen, storslåede naturoplevelser venter lige udenfor døren og ejendommen imponerer med en betagende smuk udsigt, der kan tage vejret fra de fleste.


Ejendommen:
Denne charmerende, stråtækte ejendom er opført i 1895, men er siden renoveret og istandsat, så den nu fremstår i flot og indflytningsklar stand såvel ude som inde. Stuehuset har et boligareal på 255 kvadratmeter og er placeret på en 1,5 hektar stor grund, der primært er udlagt med hestefolde. Med til ejendommen hører en nyere hestestald med seks flotte bokse, en stor og rummelig garage, samt et mindre udhus til opbevaring.



Indretning:
Allerede når man ankommer til ejendommen, betages man af det smukke ydre og de naturskønne omgivelser. Huset ligger for enden af en hyggelig grusvej, så her bor man i særdeles fredelige og private omgivelser. Indenfor finder man en nydelig entré med trappe til første sal og adgang til et stort, åbent opholdsmiljø, hvor stue og køkken er samlet i et. Rummet er indrettet med flotte klinker på gulvet, småsprossede vinduer, et stilrent køkken og en hyggelig pilleovn, der spreder både varme og stemning på de kolde dage.
Stueetage byder desuden på et lækkert badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask, tre flotte værelser og et praktisk fyrrum, mens førstesalen rummer endnu et dejligt værelse, et stort, flot soveværelse, et badeværelse med bruseniche samt en stor, charmerende opholdsstue med synlige bjælker, brændeovn og smukke, rustikke plankegulve.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Søndergade 81
9370 Hals
Boligtype Fritidshus
Laustvej 3
9493 Saltum
Boligtype Fritidshus