Kayerødsgade 9, 2 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse40m2
Antal rum1
Bygget 1881
Energimærke
Sagsnummer000313

Fantastik 2-plans lejlighed i City!

Kvarteret:

På Kayerødsgade – midt i mellem byens pulserende liv og skønne Karolinelund, der byder på et grønt afbræk midt i bylivet, finder du denne flot moderniserede ejerlejlighed. Her er der bogstaveligt talt kun få minutters gang til gågadens livlige handelsliv, det hyggelige caféliv og alle de kulturelle tilbud, der især om sommeren kan fylde din kalender koncerter på ingen tid.


Bygningen:

Du får hjem i en smuk, gammel ejendom fra 1881 med pudset facade. Lejligheden er beliggende på anden sal, og som ejer har du adgang til en hyggelig fælles gårdhave, hvor solen kan nydes i fulde drag. Til lejligheden hører brugsret til foreningens vaskehus i baggården. Når du erhverver dig lejligheden bliver du også medlem af en økonomisk velfunderet og meget velfungerende ejerforening hvor der er styr på tingene. 


Lejligheden:

Indenfor imponerer lejligheden med klassisk charme, frilagte hanebånd og hyggelige skråvægge i harmonisk forening med et væld af funktionelle og moderne detaljer.

Lejligheden har en super planløsning uden spildplads, og er i 2 plan hvilket gør alle kvadratmeter udnyttes til fulde.

Man træder indenfor i det kombinerede stue og køkkenalrum, hvor man overvældes af lys fra alle sider fra de mange store vinduer, hvoraf det ene er med altan vippe funktion. Her er rig plads til at indrette flere afdelinger og på denne etage finder vi også et stort badeværelse med gode bruseforhold og klinker på gulvet og væggene.

Køkkenet er godt udnyttet og holdt funktionelt med alt i hårde hvidevarer samt god spiseplads. Bag køkkenet er der et godt depotrum, samt  adgang til lejlighedens hems, hvor der idag er indrettet soveværelse. 

Lejligheden er flot moderniseret og gulvene samt vægge er flot malet.  

Lejligheden er helt unik, og vi vil med glæde fremvise den. Hvem kommer først?

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed