Sankt Jørgens Gade 10, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse63m2
Antal rum2
Bygget 1970
Energimærke
Sagsnummer000322

Lejlighed med stort potentiale og bynær beliggenhed

Kvarter:

Der er rift om lejlighederne i Aalborgs attraktive teaterkvarter, og det er der mange gode grunde til. Her bor man nemlig tæt på Kildeparken, Universitetshospitalet og ikke mindst byens livlige gågade, hvor spændende specialbutikker og hyggelige spisesteder ligger side og side. Alt, hvad man har brug for i det daglige, finder man inden for få minutters gang fra adressen og samtidig er der kort afstand til Havnepromenade.

Bygningen:

Lejligheden er beliggende på første sal i en nydelig og velholdt ejendom fra 1970. Lejligheden er medlem af velfungerende ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i gården, og ejerforeningen er i fuld gang med at diskutere mulighederne foret nyt altanprojekt.

Lejligheden:

Lejligheden trænger til en opdatering, så her er der rigtig gode muligheder for at sætte sit helt eget præg på indretningen. De 63 kvadratmeter byder på en god ruminddeling, og vinduer vendt mod øst og vest sikrer et skønt lysindfald både stue, soveværelse og køkken. Køber skal dog være indstillet på, at boligen trænger til en kærlig hånd, der skal b.la.  lægges nye gulve i nogle rum og males.

Fra hoveddøren træder man ind i entréen, hvorfra der er adgang til samtlige fire rum i lejligheden. Køkken, hvor både vægge, skabe og skuffer er malet i samme grønne nuance, et nydeligt badeværelse med badekar, bruser og hvide klinker på væggene, et soveværelse, hvor gulvet er brækket op samt en lys og hyggelig stue med parketgulve og plads til både spisebord og sofahjørne. I stuen er vinduerne vendt mod vest, så der kommer masser af dagslys indenfor i eftermiddags og aftentimerne.Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed