Søndergade 12, 2

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse171m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1908/2013
Kontantpris3.995.000
Udbetaling:200.000
Ejerudgift pr. md.2.355
Energimærke
Sagsnummer000325

Fantastisk penthouse I City med tagterrasse

Har du en drøm om en unik bolig i det gamle destilleri, hvor du om sommeren kan nyde solen på den store penthouse-tagterrasse, og om vinteren har direkte kig ned til Fjorden. Så er det her lejligheden for dig.


Centralt beliggende i Aalborgs gamle bydel kommer du let til alle byens natur- og kulturtilbud. Kun få hundrede meter fra havnefronten og Musikkens hus og ligeså kort til strøgboulevarden og shopping, så ligger Nordens Paris for dine fødder.


Bygningen:

Lejligheden spænder over 2. og 3. sal, og resten af bygningen er for tiden udlagt til kontorerhverv. Men dukker den rette køber op, er hele ejendommen til salg.

Adgang til lejligheden og den private gård foregår gennem den store port, som pryder facaden i det statelige røde murstensbyggeri fra 1908, og videre op af en trappegang. Ejendommen er nænsomt renoveret de seneste par år med nyt tag og vinduer.


Indretning:

Indvendigt er lejligheden istandsat med stor respekt for de originale industrirødder, som bygningen har. Med rå murstensvægge, blotlagte rør og den gamle lastetrisse er lejligheden fantastisk kontrastfyldt til det moderne BoForm køkken og bad, som blev indsat for blot tre år siden. 


Fra opgangen når du en repos, hvorfra der er åbent videre ind til hjemmets store soveværelse, med udsigt ud til gaden. Herfra har du adgang til et walk-in closet, og det er også videre fra soveværelset, at du finder hjemmets moderne og stilede badeværelse. 


Tilbage til reposen tager du endnu en trappe dig op til det åbne køkken-alrum, som med loft til kip og blotlagte spær samt udgang til den store tagterrasse er lyst og luftigt og vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne. På nær et mindre viktualierum udgør køkken-stue hele dette plan.


Dette er en lejlighed så smukt unikt, at den bør opleves. Kontakt os snarest og få en fremvisning.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Ny Kastetvej 2, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed