Birkealle 7

9574 Bælum

Boligtype Villa
Størrelse134m2
Grund2.006m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1970/1976
Energimærke
Sagsnummer000326

Velindrettet villa med familievenlig beliggenhed på dobbeltgrund.

Kvarteret:

I et roligt og børnevenligt kvarter udbydes denne nydelige og velholdte villa.

Fra villaen er der blot fire minutter på cykel til Bælum Skole, og der er både børnehave, indkøbsmuligheder og hal med fritidsaktiviteter i nærområdet. Der er desuden skov, sø og andre flotte naturområder lige i nærheden, og der er kun fem kilometer til Terndrup by.


Villaen:

Her får I en attraktiv planløsning, en lys og hyggelig indretning samt en dejlig have med stor, overdækket træterrasse. Villaen er opført i 1970 og byder på 134 veludnyttede kvadratmeter bolig samt en rummelig garage på 42 kvadratmeter. Haven er stor som og dejlig grøn med masser af muligheder. Der er blandt andet lavet et hyggeligt bålsted, og der er flere terrasseområder, herunder en overdækket træterrasse på 32 kvadratmeter, hvor familien kan nyde mange, skønne timer sammen.


Indretningen:

Huset er løbende renoveret og moderniseret og er indrettet med store fællesrum og gode værelser.

Alrummet er dynamisk og indbydende med god plads til spisebord. Køkkenet er stort med masser af skabsplads, og det er stilet med hvide skabe og skuffer, mørk bordplade og indbyggede hårde hvidevarer. Gulvet er belagt med lyst træ. Fra alrummet er der åben indgang til stuen, som er et dejligt fællesrum med godt lysindfald. Herfra er der udgang til terrasse og have.

Husets værelser er rummelige og er alle velegnet som både soveværelse, børneværelse eller lignende. I forlængelse af entreen, er der desuden åben indgang til et rummeligt værelse, som er oplagt at indrette som kontor. Badeværelset er funktionelt og flot med hvide fliser på væggene, sorte fliser på gulvet og sorte badeværelsesmøbler.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Østre Alle 6
9000 Aalborg
Boligtype Rækkehus
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa