Tennisskoven 105

9320 Hjallerup

Boligtype Villa
Størrelse204m2
Grund1.248m2
Antal rum5
Bygget 2012
Energimærke
Sagsnummer000327

Fantastisk flot og moderne familievilla med god naturskøn beliggenhed

Område:

På en fredelig, lukket villavej med stisystemer til vuggestue og børnehave, kort afstand til hundeskoven og bare fem minutter på cykel til Hjallerup Skole ligger denne flotte familievilla. Kvarteret byder på et godt naboskab og masser af legekammerater, og Hjallerup er en virkelig velfungerende by med et godt handelsliv, et stort idrætscenter og et velbesøgt kulturhus. Samtidig er der kort afstand til motorvejen og bare 20 minutters kørsel til Aalborg.


Villaen:

Villaen er opført i 2012, så man får et næsten nyopført hus med en smukt anlagt have og flere skønne terrasser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Fra den integrerede dobbeltgarage træder man tørskoet indenfor, og med til ejendommen hører en stor, ugeneret solgård og en skøn havepavillon hvor sommeraftenerne kan nydes ud på de sene nattetimer. Hækken er vokset op, så haven er ugeneret og byder på fred og ro. Arkitekturen er stilren og huset byder på et væld af flotte og gennemtænkte detaljer – herunder arkitekttagrender i zink og træ/alu vinduer og døre.


Indretningen:

Her får man en virkelig flot og gennemført villa med højkvalitets materialevalg, en lys og stilsikker indretning, spritnye egetræsplankegulve, nymalede vægge og lofter og mange moderne finesser, der gør hverdagen både lettere og sjovere – herunder centralstøvsuger, indbygningshøjtalere og rainshower.

Planløsningen passer perfekt til den moderne familie med separat forældre- og børneafdeling og et imponerende flot køkkenalrum med ovenlysvinduer, akustiklofter til kip og udgang til sydvestvendt solgård.

Fra alrummet er der adgang til viktualierum samt en skøn opholdsstue med indbygningspejs, og huset rummer desuden et praktisk bryggers, et lækkert forældresoveværelse med walk in closet og tilhørende badeværelse med bruseniche og indmuret badekar samt en værelsesafdeling beståede af tre flotte værelser og et badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Jupitervej 29
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa