Sankt Peders Gade 15A, 1 th

9400 Nørresundby

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse42m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1875/1984
Energimærke
Sagsnummer000340

Super studielejlighed i Nørresundby C.

Kvarter:

Flot og indflytningsklar lejlighed med rigtig god beliggenhed centralt i Nørresundby, tæt på byens mange forretninger og torvet hvor de lokale handlende er klar med gode tilbud og ægte markedsstemning. Her har man alt, hvad man skal bruge inden for rækkevidde og samtidig er der kun en hurtig tur over broen til hjertet af Aalborg.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på 1.salen i en velholdt bygning. Den udvendige vedligeholdelse af bygningen forestås af en økonomisk velfunderet ejerforening, der ligeledes råder over både indendørs og udendørs fællesarealer, som man som ejer får fri adgang til. Der er en skøn have bag ejendommen hvor man har brugsret, samt flere parkeringspladser til rådighed. 


Lejligheden:

Indenfor er stilen lys og indbydende og lejligheden fremstår i flot indflytningsklar stand.  Hver eneste af de 42 kvadratmeter er udnyttet til fulde og de sydvendte vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald stuen. Man fornemmer virkelig man er på solsiden. 

Når man træder ind ad hoveddøren, bliver man budt velkommen af en nydelig entré med plads til overtøjet. Herfra er der adgang til et stort, flot opholdsrum med masser af plads til både soveafdeling og spisebord. Rummet er lyst og regulært, så det er nemt at indrette og behageligt at opholde sig i. Køkkenet som er fra cirka 2003 byder på masser af opbevaringsplads, samt har gode hvidevare bl.a. opvaskemaskine. Slutteligt byder lejligheden på et pænt lyst badeværelse med god bruseplads. 

En super studielejlighed der er oplagt til forældrekøbere eller førstegangskøbere, med en rigtig god beliggenhed. 


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed