Ny Kastetvej 2, st th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse65m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1938/1977
Kontantpris1.199.000
Udbetaling:60.000
Ejerudgift pr. md.1.866
Energimærke
Sagsnummer000345

Rummelig 2-værelseslejlighed i særdeles attraktivt kvarter

Kvarter:

Lys og meget rummelig ejerlejlighed med en særdeles eftertragtet beliggenhed i Aalborgs Vestby. Her bor man tæt på lystbådehavnen, friluftsbadet og andre rekreative åndehuller og samtidig bare få minutters gang fra Aalborg City. Alt, hvad man har brug for i det daglige, finder man lige uden for døren, og der er nem og hurtig adgang til offentlig transport uanset om man foretrækker bussen eller toget.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende i høj stueetagen. Ejendommen byder på rigtig gode parkeringsmuligheder og flere attraktive fællesfaciliteter- herunder en hyggelig fælles gårdhave, hvor sommeren kan nydes i ro og mag, et fælles vaskeri samt et praktisk tørrerum.


Lejligheden:

De 65 kvadratmeter, som lejligheden rummer, er rigtig godt udnyttet. Planløsningen er gennemtænkt, og samtlige rum er af en god og anvendelig størrelse. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entré med gode garderobefaciliteter og smukke, lyse plankegulve, der går igen i både soveværelse og stue.

Fra entreen er der adgang til et smagfuldt køkken med hvide elementer, hvidevarer i rustfrit stål og et praktisk, skakternet gulv, der er nemt at holde. Lejligheden byder desuden på en stor, flot stue med vestvendte vinduespartier, flotte stuklofter og gavmild plads til både spisebord og bløde sofaer. Rummet er lyst og regulært, så det er nemt at indrette og behageligt at opholde sig i. Dertil kommer et rummeligt soveværelse med vindue mod øst samt et badeværelse med bruseniche.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse75m2
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse57m2