Lindholmsvej 73B, 2 th

9400 Nørresundby

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse75m2
Antal rum3
Bygget 1961
Kontantpris1.199.000
Udbetaling:60.000
Ejerudgift pr. md.1.967
Energimærke
Sagsnummer000347

Flot 3-værelses lejlighed med sydvendt altan

Kvarteret:

Centralt i Nørresundby finder man denne velindrettede ejerlejlighed, der udgør den perfekte bolig for den enlige, parret eller den lille familie. Her bor man tæt på både kridtgraven og Solsideparken og samtidig i komfortabel afstand af både gymnasium, skole, børnehave, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Området er kendt for sine mange gode stisystemer, og Nørresundby har alt, hvad man kan ønske sig – og med kort afstand til kulturbroen, når man Aalborg centrum på ganske få minutter.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på anden sal i et velholdt gulstensbyggeri fra 1961. Her er der gode, fælles udendørs arealer med legeplads og hyggelige bordbænksæt, fælles vaskerum, eget kælderrum til opbevaring og mulighed for at leje en garage, hvor bilen kan holde trygt og sikkert parkeret. Ejerforeningen er velfungerende og økonomisk velpolstret, så fællesudgifterne er lave og fællesarealerne er altid velholdte.


Lejligheden:

Indenfor venter 75 godt udnyttede kvadratmeter, der er lyst og indbydende indrettet med en rigtig god rumfordeling. Jakken hænger man i den nydelige entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til en flot og rummelig stue med smukke gulve i skibsplank fra 2015 og udgang til en hyggelig, sydvendt altan, hvor solen og udsigten over området kan nydes i fulde drag.

De nye gulve går desuden igen i entréen i det flotte soveværelse med skabsvæg og i det dejlige værelse, der ligeledes har indbyggede skabe. Endelig byder lejligheden på et flot og funktionelt køkken med hvide elementer og et pænt badeværelse med bruser og hvide klinker på væggene.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse57m2