Snerlevej 1, 2 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse81m2
Antal rum3
Bygget 1958
Energimærke
Sagsnummer000349

Skøn 3-værelses ejerlejlighed med vestvendt altan

Området:

I det attraktive Hobrovejskvarter nær Aalborg Universitetshospital Syd og bare tre minutter på cykel fra togstationen og midtbyens mange tilbud og muligheder finder man denne spændende lejlighed, der nemt kan omdannes til en lys og moderne bolig. Her bor man i komfortabel afstand til motorvejen, helt tæt på alt det, der gør hverdagen nemmere og i gåafstand fra skønne, grønne parkarealer, hvor man kan få et velfortjent afbræk fra storbyens vrimmel.


Bygningen:

Lejligheden er placeret på anden sal i et velholdt byggeri fra 1958 med gode parkeringsmuligheder får både cykler og biler. Vedligeholdelsen af fællesarealerne tager den velfungerende og økonomisk velpolstrede ejerforening sig af, og ejendommen byder generelt på et godt naboskab. Der er i lejligheden nye vinduer mod den ene side fra 2017 og udgiften herfor er afholdt af sælger. 


Lejligheden:

Indenfor venter 81 godt udnyttede kvadratmeter bolig fordelt på et køkken, et badeværelse, en stue og to værelser. Entréen fungerer også som fordelingsgang og giver adgang til det flotte køkken, der er af nyere dato med elementer i lyst træ og plads til vaskemaskine. Ved siden af køkkenet ligger badeværelset, der er indrettet med hvide klinker og bruseniche, mens den lyse og rummelige stue med store, vestvendte vinduespartier og udgang til vestvendt altan, er placeret på venstre hånd. Endelig byder lejligheden på et dejligt soveværelse med indbyggede skabe og en hyggelig fransk altan, der er vendt mod øst, samt et nydeligt værelse, der er perfekt som børneværelse, kontor eller andet. Lejligheden trænger til en opdatering, men har I mod på at gribe malerrulle og pensel, får I nemt en flot og velindrettet bolig med en skøn udsigt og attraktiv beliggenhed. Der er under tæpperne flotte trægulve. 


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed