Ane Dams Gade 7, 2

9400 Nørresundby

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse125m2
Antal rum4
Bygget 1972
Energimærke
Sagsnummer000350

Spændende 4-værelses lejlighed med central beliggenhed og privat garage

Kvarter:

Med limfjordsbroen placeret indenfor få hundrede meter er denne lyse og rummelige lejlighed beliggende helt centralt i Nørresundby. Her bor man få minutters gang fra byens mange forretninger og torvet, der jævnligt byder på ægte markedsstemning og masser af gode tilbud. Alt, hvad man skal bruge i det daglige, fínder man lige i nærheden, og samtidig er der kun en hurtig tur over broen til Aalborg City.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på anden sal af en velholdt bygning fra 1972 og med i prisen følger også en privat garage i ejendommen på 18 kvm. Vedligeholdelse af bygningen klarer den velfungerende ejerforening, der har en god økonomi og et godt sammenhold medlemmerne imellem. Udover de 125 veludnyttede kvadratmeter får man også en dejlig altan med en forrygende udsigt over området.


Lejligheden:

Lejligheden her trænger til en opdatering, men er man klar til at gribe malerrulle og pensel, er der gode muligheder for at skabe en lys og moderne bolig med en særdeles attraktiv beliggenhed. Under gulvtæpperne gemmer der sig et flot parketgulv, og lejligheden imponerer allerede nu med en rigtig god rumfordeling og et flot lysindfald.

Fra entréen er der adgang til et nydeligt gæstetoilet, et flot og funktionelt køkken af nyere dato samt en skøn spisestue, der er placeret i åben forbindelse med en stor, lys opholdsstue. Dertil kommer et rummeligt soveværelse med skabsvæg, et mindre garderoberum, et værelse og et pænt badeværelse med badekar og plads til vaskemaskine.

Fra både soveværelse og spisestue er der udgang til en hyggelig, østvendt altan, hvor morgenkaffen og den skønne udsigt kan nydes i solopgangens skær.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed