Færøgade 57, 2 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse67m2
Antal rum2
Bygget 1944
Kontantpris1.495.000
Udbetaling:75.000
Ejerudgift pr. md.2.194
Energimærke
Sagsnummer000353

Unik planløsning uden spildplads!

I Færøgade 57 ligger dette fine eksemplar af en New Yorker-lejlighed med åbne lyse rum klar til at byde en ny ejer velkommen. Og den ejer kunne meget vel være dig. Særligt hvis du sætter pris på en bolig som er klar til indflytning med nymalet vandskurede vægge, flotte gulve og et nyere renoveret badeværelse samt god sydvest vendt altan med frit udsyn. 


Området:

Når du vil benytte dig af Aalborgs rige handels- og kulturliv, kan du nemlig cykle til det meste på få minutter. Eksempelvis er der kun få skridt til den nærmeste Brugsen og hvis du en søndag ikke gider at lave mad, ligger det nærmeste pizzeria tæt herved. Har du bil, er det i øvrigt også nemt at finde en parkeringsplads.


Ejendommen:

Lejligheden er beliggende på anden sal i en flot og velholdt bygning fra 1945, der præsenterer sig smukt og utroligt velholdt med rødt tag og røde mursten samt nyere vinduer i hele ejendommen og altan som vender mod sydvest. Når man overtager nøglerne til lejligheden, bliver man samtidig medlem af en velfungerende ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold medlemmerne imellem. I kælderen er der fælles vaskerum – så slipper du for at have en vaskesøjle til at optage plads inden for dine egne vægge.


Lejligheden:

Selve boligen er optimalt indrettet uden spildplads, idet boligen består af åbne rum mellem både stuen, køkkenet og soveværelset - her er det nemt at indrette således du har fornemmelsen af at du bruger hele boligen og der intet spild er i boligen.

Lejligheden er helt unik, og vi vil med glæde fremvise den. Hvem kommer først?

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse90m2
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse63m2
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse65m2