Christiansgade 7, 2 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse102m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1900/1985
Kontantpris2.175.000
Udbetaling:110.000
Ejerudgift pr. md.2.445
Energimærke
Sagsnummer000356

Fantastisk 2-plans lejlighed i Aalborg City.

Område:

Velkommen til denne fireværelses lejlighed, som er placeret midt i Aalborg centrum. Med adresse på Christiansgade befinder du dig midt i Aalborgs pulserende byliv, hvor der er kort afstand til nærmest alt! Her finder du et kæmpe udvalg af butikker og indkøbsmuligheder, og ikke mindst Aalborgs mange forskellige caféer og restauranter. Lige rundt om hjørnet ligger Aalborg station, hvor du kan fange bussen eller toget. Et område, hvor du omfavnes af Aalborgs dejlige by stemning, så snart du træder ud af døren.


Ejendom:

Selve ejendommen er opført i år 1900, og sidenhen der er foretaget en ombygning i år 1985. Ejendommen består af en hyggelig gårdhave, som deles med de andre beboer i de nærliggende lejligheder. Her er der grønne arealer og masser af plads til at nyde sommerdagene. Der er gode parkeringsforhold nær ejendommen.


Indretning:

Du bydes velkommen ind i lejlighedens entré, hvor du på højre hånd har lejlighedens badeværelse. Et flot stort og særdeles rummeligt  badeværelse som byder på muret separat bruseniche samt vaskefaciliteter. Fra entréen føres du direkte ind til stuen, som fyldes med masser af dagslys fra rummets tre store vinduer. Med en god rummelighed skaber stuen samlingsrummet for hjemmets hyggelige stunder. Fra stuen træder du ind i lejlighedens alrum, som forenes med et åbent, nyere køkken med masser af skabsplads og bordplads.

Her er der plads til at prioritere samværet på tværs af dagens mange gøremål. I stuen finder du trappen til 1. sal, som fører dig direkte op til lejlighedens to hyggelige værelser med skråvægge. Det ene værelse ligger i åben forlængelse af trappen.


Alt i alt, er der tale om en mulighedsrig planløsning, der egner sig til alle, og hvor samværet er prioriteret.


En lejlighed, der bestemt er et besøg værd til en rigtig skarp pris.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Danmarksgade 96, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse131m2