Dannebrogsgade 25, ST th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse60m2
Antal rum2
Bygget 1898
Energimærke
Sagsnummer000366

Virkelig velholdt 3V’er på central men rolig adresse

I Dannebrogsgade 25 ligger dette fine eksemplar af en 3V’er nu klar til at byde en ny ejer velkommen. Og den ejer kunne meget vel være dig. Særligt hvis du sætter pris på lyse, velindrettede rum, på at bo i en velholdt ejendom med gode faciliteter og på at bo roligt men alligevel med kort afstand til byens mange tilbud.

Området:

Når du vil benytte dig af Aalborgs rige handels- og kulturliv, kan du nemlig spadsere til det meste på få minutter. Eksempelvis er der kun et par hundrede meter til den nærmeste Fakta. Der er ikke meget længere til Aalborg Vestby Station, hvis du skal videre omkring i verden. Og hvis du en søndag ikke gider at lave mad, ligger det nærmeste pizzeria på det modsatte hjørne. Har du bil, er det i øvrigt også nemt at finde en parkeringsplads.

Ejendommen:

Bygningen er oprindelig opført i 1898, og den er løbende vedligeholdt og opdateret. Det sørger en effektiv og engageret bestyrelse for her i den lille ejerforening, som opgangen udgør. Du får adgang til en hyggelig og velplejet baggård med opvoksede træer og et lokkende terrassemiljø, og i kælderen er der fælles vaskerum med flere maskiner – så slipper du for at have en vaskesøjle til at optage plads inden for dine egne vægge.

Lejligheden:

Selve boligen er optimalt indrettet uden spildplads. Du får en entré med adgang til badeværelset, et køkken og to stuer samt et badeværelse. Så sent som i starten af 2018 har lejligheden fået en håndfuld opdateringer, som gør, at den nu fremtræder indbydende og helt indflytningsklar. Eksempelvis er bordplade, vask og armatur samt komfur udskiftet i køkkenet. Her er et dejligt anvendeligt lys fra spots i loftet, og sidst, men ikke mindst, er der passet godt på de oprindelige plankegulve, som du derfor også kan få fornøjelse af. Endelig er både køkken og bad af nyere dato og holdt i et enkelt og tidløst look. Du kan derfor flytte direkte ind, uden at skulle sætte noget i stand.

Lyder dette som dit nye hjem? Bestil en fremvisning, og lad os præsentere dig for Dannebrogsgade 25, st.th.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed