Åbent hus

Sjællandsgade 44, 2 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse63m2
Antal rum2
Bygget 1936
Kontantpris1.445.000
Udbetaling:75.000
Ejerudgift pr. md.1.615
Energimærke
Sagsnummer000369

Lys og velindrettet 2V’er i flot stand

Åbent hus! søndag den 24. februar fra kl 11:00 til 11:30
Tilmelding er påkrævet

Er du på udkig efter en indflytningsklar lejlighed af en god størrelse centralt i Aalborg? Så kig her.

Område:

Østre Anlæg og Sankt Markus Kirkes karakteristiske spir er lige rundt om hjørnet. Bevæger du dig i den modsatte retning, kan du foretage dine daglige indkøb i SuperBrugsen på Færø Plads. Der er i det hele taget ikke langt til nogen af byens mange tilbud, så du kan spadsere eller cykle til dem alle - eller tage bussen fra busstoppet lige uden for døren.

Ejendom:

Lejligheden ligger i en solid rødstensejendom fra 1930’erne. I karréen, som ejendommen ligger i, er der i den aflukkede gård noget ikke helt uvæsentligt at bemærke, her er nemlig noget rart at kigge ud på: Et stort gårdrum med velholdte græsarealer, høje gamle træer og flere terrasseanlæg.

Lejlighed:

Selve boligen er disponeret med en stue, der vender mod gaden, et soveværelse og et køkken, der vender mod den østvendte gård, og endelig er her også et badeværelse. Der er tale om en flot og imødekommende lys lejlighed, hvor alt er velholdt og sat pænt i stand.

Med undtagelse af badeværelset er der plankegulve i alle rum. Især i køkkenet og på badeværelset er det tydeligt, at der er lagt gode kræfter i at skabe en moderne bolig med et enkelt og tidløst tilsnit. Disse to rum er opdateret på en måde, som både passer godt til en ejendom som denne, og som samtidig fungerer upåklageligt i dag takket være et stilsikkert valg af materialer. Der er integreret ovn og kogeplade i køkkenet, og badeværelset er udstyret med en rummelig, separat bruseniche, hvor et rainshower kan gøre brusebadet til en ekstralækker oplevelse.

Lyder dette som netop den bolig, der skal udgøre dit kommende hjem? Så bestil en fremvisning allerede i dag.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse90m2
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse67m2
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse65m2