Åbent hus

Toldbodgade 31, 1 th

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse90m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1939/2007
Kontantpris1.695.000
Udbetaling:85.000
Ejerudgift pr. md.1.779
Energimærke
Sagsnummer000370

Lys og lækker lejlighed med to altaner helt centralt i Aalborg

Åbent hus! søndag den 20. januar fra kl 10:45 til 11:15
Tilmelding er påkrævet

Bolig og beliggenhed spiller i visse tilfælde ekstraordinært godt sammen, når det handler om at skabe den perfekte ramme om hverdagslivet – og netop sådan et tilfælde er der tale om, når det gælder denne lækre lejlighed i Toldbodgade.


Området:

Beliggenheden helt centralt i Aalborg sørger for særdeles let adgang til såvel alle de gode tilbud i City som den hyggelige havnefront. Du kan endda se til vandet fra lejligheden samt de to altaner, og bliver du fristet til en tur i Limfjordens bølger, kan du glæde dig over, at Aalborg Havnebad venter lige om hjørnet. Også Aalborg Vestby Station ligger inden for meget overskuelig gåafstand.


Ejendommen:

Lejligheden ligger på første sal i en velholdt rødstensejendom fra 1939, som trods sin centrale placering i byen har godt med lys og luft omkring sig. Dette giver anledning til, at du får mest mulig glæde af solens stråler på såvel altanerne som inden døre, hvor lejlighedens velplacerede vinduespartier mod flere verdenshjørner optimerer lysindfaldet yderligere.


Lejligheden:

Boligen er indrettet med en stor opholdsstue og et ligeledes meget rummeligt soveværelse. Fra begge rum er der adgang til en altan, og der kan nemt etableres et ekstra værelse, hvis du har brug for det, hvilket der har været tidligere. Dertil får du et lækkert køkken, et matchende badeværelse og en entré med indbygget garderobeplads. Opbevaringsplads er der også sørget for masser af i de indbyggede skabe i såvel soveværelset og køkkenet som på badeværelset, hvor der i øvrigt også er plads til vaskemaskine. Om køkkenet er det dertil værd at fremhæve, at her er gaskomfur samt plads til opvaskemaskine.


Lyder den lyse og indbydende bolig med den attraktive beliggenhed som dit næste hjem? Så tøv ikke med at kontakte os.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse65m2
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse67m2