Danmarksgade 4, 4 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse83m2
Antal rum3
Bygget/ombygget 1935/2004
Kontantpris2.498.000
Udbetaling:125.000
Ejerudgift pr. md.2.154
Energimærke
Sagsnummer000373

Fantastisk lejlighed med udsigt over byen – gennemrenoveret i 2017-2018

I Danmarksgade 4, med udsigt over Aalborgs tage, har du nu mulighed for at overtage denne gennemrenoverede lejlighed, som på fineste vis kombinerer gammel charme med moderne komfort. Den er lys og virkelig velindrettet, og så er der heller ikke en finger at sætte på beliggenheden.


Området:

Med adresse i Danmarksgade er der ikke mange skridt til gågaden og til resten af Aalborgs store udbud af butikker, restauranter, kultur og grønne områder. Den centrale beliggenhed til trods er her alligevel fuldstændig roligt, så du sagtens kan sove med vinduerne åbne.


Ejendommen:

Bygningen er særdeles velholdt med nyere tag og opgang, og facaden er renoveret i 2012-2013. Der er således ingen store renoveringsprojekter på tegnebrættet. Her er desuden en hyggeligt indrettet gårdhave, hvor beboerne mødes, og hvor der er terrassemiljø med borde og stole.


Lejligheden:

Listen med forbedringer og gennemtænkte løsninger i selve boligen er nærmest uudtømmelig. Vi kan eksempelvis fremhæve de flotte sildebentræsgulve i massivt egetræ, der går gennem samtlige rum – med undtagelse af entré og badeværelse. I gulvene er der varme, og også el og ventilation er nyetableret. Her er skabt mange fine opbevaringsløsninger, så pladsen er veludnyttet på en æstetisk nydelig vis med fx walk-in-closet, skabe i skunken og et praktisk skab til vaskesøjlen i entréen. I køkken og badeværelse er der elementer fra Celebert, og armaturerne er i naturmessing fra Vola. De lækre og velvalgte materialer er én ting. Udsigten og oplevelsen af lys og luft i boligen er en anden. Du får udsigt til spiret på Budolfi Kirke, og i det hele taget kan du året rundt nyde et flot vue ud over byens tage.


Der foreligger mulighed for at inddrage loftsrummet på etagen ovenover, og udnytte det til privat tagterrasse / hems / depotrum. 


Lyder denne lækre bolig som dit nye hjem? Bestil en fremvisning allerede i dag.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed