Danmarksgade 13, ST tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse114m2
Antal rum4
Bygget/ombygget 1902/2016
Energimærke
Sagsnummer000376

Charmerende fireværelsers lejlighed i centrum med parkering

Der er nok at glæde sig til, hvis stuelejligheden her på Danmarksgade 13 i Aalborg bliver din. Her kommer du nemlig til at bo i flotte, lyse rammer i det absolutte centrum af byen.


Kvarteret:

Trods lejlighedens centrale placering er der dejligt roligt i nærmiljøet, og resultatet er en bolig med et minimum af lyde fra gaden og samtidig superlet adgang til byens liv. Næsten lige uden for hoveddøren venter et bredt udvalg af hyggelige caféer, spisesteder og butikker, og gåturen til Aalborg Station kan klares på bare fem minutter.


Ejendommen:

Lejligheden ligger i en velholdt treetagers ejendom fra 1902, og der er tale om en ekstrahøj stuelejlighed, så du kommer ikke til at blive generet af indkig – til gengæld finder flest mulig af solens stråler indenfor. Ejendommen har en lys og elegant facade med store dannebrogsvinduer, og med til boligen følger også brugen af den private parkeringsplads i det hyggelige, aflukkede gårdmiljø, som venter bag den fjernbetjente port mod gaden.


Lejligheden:

Lejligheden har en charmerende atmosfære, og den er indrettet med tre store soveværelser, så her er plads til såvel parret som familien – og selvfølgelig singlen, der nyder at have god plads omkring sig. Takket være en yderst praktisk rumfordeling er lejligheden tilmed også delevenlig. Foruden værelserne byder boligen på en dejlig stue med stukloft, et rummeligt spisekøkken samt et badeværelse med afskærmet bruseplads og vindue til det fri. Dertil får du en entré og et særdeles praktisk ekstrarum ved køkkenet, hvor der er plads til vaskesøjle.


Kunne du tænke dig at opleve den flotte lejlighed på tætteste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os – vi glæder os til at byde dig velkommen på den centrale adresse.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000