Revlingbakken 97, ST tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse50m2
Antal rum2
Bygget 1972
Kontantpris950.000
Udbetaling:50.000
Ejerudgift pr. md.1.388
Energimærke
Sagsnummer000379

Velindrettet 2V'er med terrasse og lille have - på lukket vej i Kornblomstkvarteret

OMRÅDET

Revlingbakken i det populære Kornblomstkvarter er en lukket vej med varieret bebyggelse, der er omgivet af grønne arealer. Det giver begrænset trafik i området, der tilmed er forkælet med hurtig adgang til flere skønne skovområder. Indkøbsmulighederne er gode, hvad enten det gælder den lokale Spar-købmand, Netto, Fakta. Aalborg City er også indenfor hurtigt rækkevidde, og skal man på motorvejen er dette også meget tæt på.


BYGNINGEN

Ejendommen er opført i 1972 med to etager i et vinkelformet byggeri, der ligger direkte ud til et stort, grønt fællesområde. Området er på størrelse med en fodboldbane eller mere og fungerer som et åndehul for beboerne, der kan spille bold, gå tur med hunden eller spise en frokost i det grønne, når sommeren rammer Aalborg. På den anden side af ejendommen har beboerne gode parkeringsforhold, ligesom der er mulighed for at leje et pulterrum.


LEJLIGHEDEN

Med en placering i stueetagen har denne lejlighed direkte udgang til en terrasse og et lille havestykke, der er orienteret mod syd. Det private område er omkranset af et stakit med en låge, der giver adgang til ejerforeningens store græsplæne. Det er med andre ord, frisk luft og en grøn udsigt, der følger med, når sommerlivet nydes på terrassen og i det lille havestykke.

Indretningen i lejligheden er moderne med et åbent køkken mod stuen, der har udgang til terrassen. Køkkenet har en lille spiseplads og er med nyere hvidevarer,  mens badeværelset rummer såvel separat brus som en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Dertil byder lejligheden på en entré og et regulært soveværelse.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed