Beatesmindevej 85, 2 th

9210 Aalborg SØ

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse79m2
Kælder7m2
Antal rum3
Bygget 1973
Energimærke
Sagsnummer000380

Stor 3V’er med god udsigt, stor altan og egen carport

Må din nye bolig gerne være lige til at flytte ind i, have god udsigt, altan og måske endda gode parkeringsforhold? Så skal du opleve denne velholdte lejlighed på Beatesmindevej 85.


Området:

Du får adresse i et familievenligt område, hvor det via stisystemer er let at komme omkring. Når du vil have lidt grønt til øjnene og luft til lungerne, er der eksempelvis kort vej til Østerådalen og Lergraven. Institutioner til de mindste og skole til de større børn er der heller ikke langt til, og endelig kan du også klare den daglige indkøbstur til fods eller på cykel.


Ejendommen:

Lejligheden ligger i en velholdt, højtplaceret ejendom omgivet af grønne arealer. Her er et godt naboskab, og ejerforeningen har en sund økonomi. Der er fibernet i ejendommen samt aflåste fællesrum og cykelparkering. Du får derudover dit eget store kælderrum og ikke mindst egen carport.


Lejligheden:

Lige som ejendommen fremstår velholdt og indbydende, gør det samme sig gældende for selve lejligheden. Den er lys og moderne, badeværelset er opdateret i 2011, og så sent som i 2016 blev der lavet nyt køkken.

Planløsningen giver dig en rummelig entré med god skabsplads og en stor stue med udgang til den sydvestvendte altan. Denne er overdækket, løber i hele lejlighedens bredde, og her er fin udsigt til blandt andet Skalborg og Østerådalen. Derudover får du to værelser, hvoraf det ene også har altanudgang. Køkkenet er rummeligt, og her er fundet plads til noget så rart som opvaskemaskine. Sidst, men ikke mindst, er det lyse badeværelse moderne indrettet med væghængt toilet og vaskesøjle.

Lyder dette som de helt rette rammer for dit nye hjem? Bestil en fremvisning allerede i dag.


Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000