Færøgade 59, 1 tv

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse75m2
Antal rum3
Bygget 1944
Energimærke
Sagsnummer000390

3-v i Øgaden med altan

Kvarter:

Hvis du drømmer om at bo tæt på centrum med alt, hvad dertil hører af spændende butikker, hyggelige caféer, natteliv og kulturelle tilbud, og sætter du samtidig pris på at kunne nyde livet og sommersolen i byens grønne parker? Så er Øgadekvarteret det helt rigtige sted for dig. Her bor du lige i nærheden af Østre Anlæg og Karolinelund og bare få minutters gang fra centrum, Musikkens Hus og det charmerende havnemiljø.


Ejendommen:

Denne 75 kvadratmeter store lejlighed er placeret på første sal i et velrenommeret byggeri fra 1944. Bygningen er naturligvis renoveret både udvendigt og indvendigt, så den fremstår lys og indbydende, men hvor det har været muligt, har man valgt at bevare de smukke originale detaljer, der er med til at give ejendommen sjæl og charme. Ejerforeningen er velfungerende og velpolstret samt har gode fællesfaciliteter. Der er nyere vinduer på for- og bagfacade. 


Indretningen:

Indenfor finder man en særdeles veldisponeret lejlighed med en rigtig god planløsning uden spildplads. Lejligheden byder på en rummelige entre med plads til overtøjet. Stor stue mod syd, med flere gode indretnings muligheder samt en god overdækket altan mod syd. Soveværelset er også en af god størrelse, men vinduer ud mod den hyggelige baggård. Ved siden af soveværelset finder vi et ekstra værelse der er oplagt at bruge som kontor / børneværelse eller gæsteværelse. Badeværelset byder på en god størrelse og terrasso gulv. Køkkenet byder på masser af skabsplads, samt har plads til en mindre spiseplads hvis det ønskes. 


Lejligheden trænger lidt til en kærlig hånd, og den lave pris giver køberen alt mulighed for at selv få lov til at indrette den efter eget ønske. Vi står klar med nøglen til at vise denne skønne bolig. 


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00