Stationsmestervej 134

9200 Aalborg SV

Boligtype Rækkehus
Størrelse100m2
Grund123m2
Antal rum4
Bygget 1967
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000109

Hyggeligt enderækkehus med garage

Fantastisk flot og velindrettet rækkehus, der imponerer med en lys og behagelig atmosfære, flot indretning og gode materialevalg. Her bor man tæt på en velrenommeret folkeskole, indkøb og børnehave og blot en frisk cykeltur fra Aalborgs livlige midtby.
Stationsmestervej er et attraktivt område med grønne fællesarealer med fodboldmål og masser af plads til både leg og hyggelige stunder i selskab med gode naboer. Grundejerforeningen er særdeles velfungerende og sørger for vedligeholdelsen af området. Naboskabet er godt og området byder på et skønt mix af unge og ældre beboere.
Huset er opført i 1967, men er siden renoveret og vedligeholdt, så det fremstår i flot og indflytningsklar stand. Det naturlige samlingspunkt er den rummelige stue, der er indrettet med smukke trægulve, store, sydøstvendte vinduespartier og udgang til en lille, men charmerende have, hvor man kan grille og nyde solen og fuglenes kvidren fra første parket.
Stuen er placeret i underetagen sammen med et mindre depotrum til opbevaring og et nydeligt køkken med lyse køkkenelementer, hårde hvidevarer i rustfrit stål og praktiske klinker på gulvet. Endelig er der naturligvis en lys og indbydende entré med trappe til de to øvre etager.
Førstesalen byder på et dejligt badeværelse med bruseniche, et rummeligt soveværelse og et lyst værelse af god og anvendelig størrelse. På anden sal er der et disponibelt rum, der ikke tæller med i boligens kvadratmetertal, men som sagtens kan anvendes som kontor, gæsteværelse, opholdsstue eller hvad de nye ejere end måtte ønske sig. Med til huset hører desuden brugsret til egen garage.
Huset er beliggende i Skalborg, der er et attraktivt område, der blandt andet byder på masser af indkøbsmuligheder, egen biograf og gode busforbindelser til Aalborg Centrum. Området er kendt for at have et aktivt foreningsliv med mange fritidsaktiviteter for både store og små.  
Vil I have fornøjelsen af at se nærmere på dette skønne rækkehus, så kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi glæder os til at fortælle meget mere om Stationsmestervej 134.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Nørregade 1
9574 Bælum
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Løkkegade 2
9490 Pandrup
Boligtype Villa