Beatesmindevej 165, 3

9210 Aalborg SØ

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse51m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1970/2008
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000111

Rummelig studielejlighed med nyere køkken og bad

I et attraktivt område i den sydlige del af Aalborg finder man denne flotte og indflytningsklare 1-værelseslejlighed, der udgør den perfekte bolig for den studerende, der gerne vil bo i cykelafstand fra både centrum og byens mange uddannelsesinstitutioner. Her har man alle dagligdags fornødenheden indenfor gå afstand og der er gode busforbindelser og cykelstier til midtbyen og universitetet.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på tredje sal i en flot og velholdt murstensbygning fra 1970. Når man overtager nøglerne til lejligheden, bliver man samtidig medlem af en velfungerende ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold. Bygningen er omkranset af grønne fællesarealer, der er perfekte til eksamenslæsning på en varm junidag og med til lejligheden hører også et mindre depotrum og adgang til fælles vaskerum.


Lejligheden:

Når man træder indenfor i denne nydelige lejlighed, betages man straks af det imponerende lysindfald fra det store, sydvendte vinduesparti og de smukke, lyse trægulve. Lejligheden er på ikke mindre end 51 kvadratmeter og er placeret på øverste etage, så man er behageligt fri for en overbo. Samtidig betyder det, at man har en helt eminent udsigt fra den sydvendte altan, der nemt rummer både bord og stole.
Man kommer ind gennem køkkenet, der er lyst og lækkert indrettet med hvide køkkenelementer og overskabe med matteret glas. Herfra er der adgang til et mindre gangareal med store skabe til tøj og linned. Badeværelset er elegant med flotte gulve, hvide klinker på væggene og en glasvæg, der adskiller brusenichen fra resten af rummet. Endelig byder lejligheden på en lys og rummelig stue med mange indretningsmuligheder og udgang til altan.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed