Kayerødsgade 23, ST TV

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse46m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1885/1976
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000112

Skøn citylejlighed i midtbyen.

Hvis du drømmer om at bo lige midt i byen, så er denne charmerende lejlighed præcis det, du søger. Her får du alle Aalborgs mange tilbud og muligheder indenfor gåafstand. Gågaden er spækket med spændende specialbutikker og hyggelige caféer, der er kort vej til byens uddannelsesinstitutioner og du kan gå til det nærmeste fitnesscenter, hvis du trænger til at få sved på panden. Samtidig bor du tæt Karolinelund, der sommeren igennem byder på fredagsfester med god musik i smukke rammer og byen byder naturligvis også på en go biograf og mange andre kulturelle tilbud, der gør bylivet både sjov og interessant.
Bygningen:
Lejligheden er beliggende i stueetagen i en flot bygning fra 1885. En velfungerende ejerforening står for den udvendige vedligeholdelse, og foreningen udmærker sig ved at have en god økonomi og et godt sammenhold mellem medlemmerne. Med til lejligheden hører også et seks kvadratmeter stort loftsrum samt adgang til fællesarealer og et mindre grønt område bag huset.
Lejligheden:
Lejligheden er lys og velindrettet og byder på ikke mindre end 46 godt udnyttede kvadratmeter. Flotte, lyse parketgulve, hvidmalede vægge og vinduer mod syd giver en lys og indbydende atmosfære i lejligheden, der fremstår i flot og velholdt stand. 
Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig, mindre entré, hvorfra der er adgang til alle tre rum. Badeværelser er indrettet med bruser og plads til vaskemaskine, mens køkkenet er flot og funktionelt med masser af skabsplads og gode opbevaringsmuligheder til både køkkengrej og andre ting.
Stuen er lys og rummelig med et skønt lysindfald fra de to vinduer, der vender ud mod gaden. Her er der god plads til både spisebord og sovesofa, og rummet er særdeles regulært og nemt at indrette.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed