Perikumvej 23, 1 MF

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse44m2
Kælder5m2
Antal rum1
Bygget/ombygget 1969/2008
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000113

Rummelig studielejlighed med eminent beliggenhed


I cykelafstand fra Aalborgs uddannelsesinstitutioner, blot få minutters gang fra gode indkøbsmuligheder og med gode busforbindelser til centrum ligger denne rummelige 1-værelses lejlighed med den mest fantastiske udsigt over skønne, grønne fællesarealer. Lejligheden her er det perfekte forældrekøb til den studerende, som gerne vil bo tæt på sin uddannelse og komfortabel afstand fra bymidten. Her bor man i et fredeligt område og samtidig helt tæt på byens mange tilbud og muligheder, og når hjernen skal tømmes og batterierne lades op er der kort vej til både skov og Øster Ådalen med mange gode cykel- og løberuter.
Som indehaver af lejligheden bliver du medlem af en særdeles velfungerende ejerforening, der står for bygningens ydre vedligeholdelse. Både ejendommen og lejligheden fremstår i virkelig flot og velholdt stand og man har desuden adgang til parkeringsplads, cykelkælder, vaskekælder og hyggelige udendørs fællesarealer, hvor man kan nyde sommeren i ro og mag. 
Lejligheden er på ikke mindre end 44 kvadratmeter og er placeret på første sal, så man er behageligt fri for nysgerrige blikke. Når man træder indenfor bemærker man straks de smukke parketgulve og det imponerende lysindfald, der skaber en skøn atmosfære i lejligheden. Første rum, man møder, er den nydelige entré, der fører videre ind i det elegante opholdsrum, hvor køkken, stue og soveværelse er samlet i et. Rummet er stort og regulært, så det er nemt at indrette, og de store sydøstvendt vinduespartier slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Om sommeren kan man slå døren op til en fransk altan, så den lune sommerbrise får fri adgang til lejligheden.
Køkkenet er enkelt og funktionelt indrettet og passer perfekt til den enlige eller det unge par, der sætter pris på stilrene og overskuelige omgivelser. Endelig byder lejligheden på et flot badeværelse med lyse klinker på gulve og vægge og lukket bruseniche samt et praktisk walk in closet med god plads til både tøj og linned.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed