Malurtvej 3

9000 Aalborg

Boligtype Rækkehus
Størrelse92m2
Kælder12m2
Antal rum4
Bygget 1971
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000121

Rækkehus i 9000 Aalborg

4-værelses rækkehus med bynær beliggenhedKvarteret:
Flot og velindrettet rækkehus for parret, familien eller de studerende, der drømmer om at bo tæt på byens mange tilbud og muligheder, mens samtidig i et fredeligt kvarter med gode fællesarealer. Her bor man i cykelafstand fra Aalborgs uddannelsesinstitutioner, blot få minutters gang fra gode indkøbsmuligheder, med gode busforbindelser til centrum og i komfortabel afstand fra både skov og Øster Ådalen, der lokker med mange gode cykel- og løberuter.Ejendommen:
Som indehaver af denne attraktive rækkehus bliver man samtidig medlem af en særdeles velfungerende ejerforening med god økonomi og orden på tingene. Ejerforeningen tager sig af bygningens ydre vedligeholdelse samt vedligeholdelsen af de fælles grønne områder. Både ejendommen og lejligheden fremstår i virkelig flot og velholdt stand og man har desuden adgang til hyggelige udendørs fællesarealer, hvor man kan nyde sommeren i ro og mag.Indretningen:
Rækkehuset rummer 92 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to etager. Planløsningen gør rækkehuset perfekt til børnefamilien eller måske tre studerende, der gerne vil dele en lejlighed. Stueetagen er indrettet med et mindre vindfang med plads til overtøj og sko, et flot og funktionelt køkken med hvide køkkenelementer, gode skabe til køkkengrej og en hyggelig spiseplads samt en rummelig stue med store vinduespartier, flotte trægulve og udgang til en skøn, vestvendt terrasse.
På første sal finder man et dejligt soveværelse med walk in closet, et nydeligt badeværelse med bruseniche samt to værelser. 
Udenfor venter en dejlig, lukket have af særdeles overkommelig størrelse, der udgør den perfekte ramme om sommerens hyggelige grillaftener i gode venners selskab.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Gerdingvej 9
9520 Skørping
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa