Istedgade 33, ST TH

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse50m2
Kælder3m2
Antal rum2
Bygget/ombygget 1907/1988
Energimærke
Sagsnummer54CBK-000126

Lækker 2-værelses lejlighed med attraktiv beliggenhed

Kvarter:

 
Virkelig flot og gennemrenoveret ejerlejlighed beliggende i Vestbyen, der er et særdeles populært område i Aalborg tæt på lystbådehavnen og med masser af indkøbsmuligheder inden for gåafstand. Lejligheden ligger ikke langt fra Fjordparken, der er et stort grønt område med udendørs motionsområde og mange hyggelige lækroge, hvor man kan slappe af eller læse en god bog. Området omkring lystbådehavnen byder på mange velrenommerede restauranter og caféer og få hundrede meter fra hoveddøren, finder du Haraldslund, der indeholder bibliotek, café, fitnesscenter, svømmehal og udendørs wellness-område.  


Bygningen:
Lejligheden er beliggende i stueetagen i en flot og velholdt bygning fra 1907. En økonomisk velfunderet ejerforening står for den udvendige vedligeholdelse af bygningen samt vedligeholdelsen af de grønne fællesarealer. Udgifterne til ejerforeningen er lave og foreningen udmærker sig ved at have et godt sammenhold mellem medlemmerne. Med til lejligheden hører desuden adgang til en nydelig baggård.


Lejligheden:
Lejligheden er lys, velindrettet og godt udnyttede kvadratmeter. Flotte, lyse plankegulve, hvidmalede vægge og vinduer mod både øst og vest giver en lys og behagelig atmosfære i lejligheden, der fremstår i flot og velholdt stand med nyere køkken, nyere bad og nyere vinduer. 
Lejligheden består af en lys og indbydende entre, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens tre rum. Badeværelset er stilrent indrettet med bruseniche og hvide klinker på væggene, mens køkkenet imponerer med hvide, grebsfri køkkenelementer og et skønt lysindfald.
Stuen er lys og rummelig med plads til både spisebord og sofagruppe og også soveværelset er stort nok til at rumme både seng, garderobe og et arbejdshjørne.

Carina Bach Kristiansen
Indehaver - Salg & Vurdering
Mail:carina@digitalbolig.dk
Tlf:53210000
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Hadsundvej 26B, st th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed