Bæveren 134

9530 Støvring

Boligtype Villa
Størrelse223m2
Grund1.000m2
Antal rum5
Bygget 2017
Energimærke
Sagsnummer54MS-000114

Eksklusiv villa i attraktivt nybyggerkvarter

Kvarteret:

Flot og moderne villa beliggende i fredelige omgivelser og samtidig tæt på alle dagligdagens gøremål. Her bor man i den nordlige del af hyggelige Støvring, tæt på naturskønne områder og mindre end to kilometer fra den nærmeste folkeskole. Byen byder desuden på rigt foreningsliv med mange tilbud til både store og små, et velrenommeret gymnasium og mange gode vandrestier og løberuter. Samtidig er der blot 15 minutters kørsel til Aalborg.


Villaen:

Her er der mulighed for at flytte ind i en næsten nyopført villa med en gennemtænkt og familievenlig planløsning, en stor, indbygget garage og mange moderne bekvemmeligheder som for eksempel udvendig videoovervågning, alarmsystem, Genvex-anlæg og Troltekt-lofter, så man er sikret såvel et optimalt indeklima som en behagelig akustik. Samtidig er villaen naturligvis energirigtig og velisoleret, så driftsomkostningerne holdes på et absolut minimum.


Indretningen:

Indenfor er stilen lys og nordisk med vægten lagt på kvalitet og eksklusive løsninger. Gulvene er belagt med smukke klinker og klassiske parketgulve med sildebensmønster, og i både køkken og bryggers er der valgt hvide, grebsfri elementer, der passer perfekt ind i den minimalistiske stil.

Villaen er centreret om det store, åbne opholdsmiljø, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et – kun adskilt af en gennemgående pejs, der gør det muligt at nyde flammebilledet uanset om man opholder sig i stuen eller køkkenet.

Endelig byder villaen på et skønt forældresoveværelse med indbyggede skabe og adgang til et lækkert badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask, et flot værelse, der er perfekt som kontor eller børneværelse, et nydeligt bryggers samt en velindrettet værelsesafdeling bestående af tre værelser, et badeværelse med bruseniche og et mindre opbevaringsrum.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Langbrovej 63
9700 Brønderslev
Boligtype Villa
Harald Fischers Vej 21
9480 Løkken
Boligtype Villa
Højvangsvej 8
9574 Bælum
Boligtype Villa
Houvej 282
9362 Gandrup
Boligtype Villa
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa