Schleppegrellsgade 82, 4 TH

9000 Aalborg

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse56m2
Antal rum2
Bygget 1942
Energimærke
Sagsnummer54TK-000108

2-værelses i Vestbyen med altan og fjordudsigt.

Kvarteret:

Lejligheden er beliggende centralt i Aalborgs attraktive vestby der byder på rigtig mange muligheder og særværdigheder. Marinaen, Aalborg Stadion samt skønne grønne parkarealer nås på få minutter, og ligeledes er der gåafstand til indkøb og off. transport. Det nye friluftsbad samt centrum er kun 5 minutter væk på cykel, og der er i hele kvarteret gode parkeringsforhold.

 

Ejendommen:

Lejligheden er beliggende i en meget velholdt etageejendom, som igennem en længere årrække er markant renoveret med tag, facade og vinduer. Alle udgifter er betalt herfor. Ejerforeningen er veldrevet af professionel administrator og der er i foreningen en god økonomi. Til lejligheden hører kælderrum og brugsret til fællesvaskeri.

 

Lejligheden:

Velkommen indenfor i den skønne bolig med en super planløsning uden spildplads. Lejligheden er beliggende ugeneret på 4.sal, så indkig er minimalt. God fordelingsentre med plads til overtøjet. Rummelig vestvendt stue med ugeneret lysindfald og fransk altan med kig til Limfjorden. I stuen er der rig mulighed for indretning af spise- og sofaafdeling. Lyst badeværelse med en rigtig god plads, med gode separate bruseforhold. Lyst funktionelt køkken, med masser af bord- og skabsplads og alt i hårde hvidevare. Soveværelse er østvendt af en god størrelse med plads til hjemmekontor, og herfra finder vi også udgangen til den skønne altan, der som alt andet også byder på minimalt indkig og skøn udsigt udover gårdmiljøet.

Der er mulighed for køb af garage i baggården. Kontakt mægler for mere information herom.

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Færøgade 57, 2 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Toldbodgade 31, 1 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed