Grangårdsvej 14, 1 TH

9530 Støvring

Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse64m2
Antal rum2
Bygget 1972
Energimærke
Sagsnummer54TK-000119

Lækker 2-værelses lejlighed tæt på centrum

Kvarter:

Lys og velindrettet 2-værelses ejerlejlighed med en særdeles attraktiv beliggenhed i et fredeligt kvarter lige midt i Støvring. Her har man alt, hvad hjertet kan begære, inden for gåafstand. Skole, gymnasium, idrætshaller, svømmehal og naturligvis byens mange spændende forretninger ligger lige i nærheden sammen med hyggelige caféer og velrenommerede restauranter.


Bygningen:

Lejligheden er beliggende på første sal i en flot og velholdt bygning fra 1972. Bilen parkeres på de fælles parkeringsarealer, og den udvendige vedligeholdelse forestås af en økonomisk velfunderet og gældfri ejerforening med lave fællesudgifter. Med til lejligheden hører desuden et kælderrum til opbevaring samt adgang til to fælles cykelskure og de flotte grønne fællesarealer, hvor sommeren kan nydes i ro og mag.


Lejligheden:

Indenfor et stilen lys og indbydende med flotte, lyse parketgulve, hvidmalede vægge og store, regulære rum, der er nemme at indrettet. Her er hver eneste kvadratmeter er udnyttet optimalt, så man får en flot og meget rummelig bolig.

Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entré med plads til overtøjet og adgang til fordelingsgang. Herfra er der adgang til det store, flotte soveværelse med store skabe til tøj og linned, det flotte badeværelse med bruseniche i glas, smukke mørke klinker på gulvet og plads til vaskesøjle og naturligvis til den lyse og meget rummelige stue med store vinduespartier, der sikrer et eminent lysindfald i rummet. Fra stuen er der desuden udgang til en skøn, vestvendt altan, hvor solen og udsigten kan nydes fra første parket. Endelig byder lejligheden på flot og funktionelt køkken, der er stilrent indrettet med hvide, grebsfri elementer og højkvalitets hvidevarer i rustfrit stål.


Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Danmarksgade 4, 4 tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Sjællandsgade 44, 2 th
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Lindholmsvej 73B, 2 th
9400 Nørresundby
Boligtype Ejerlejlighed
Revlingbakken 97, ST tv
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed
Dalgasgade 5, ST
9000 Aalborg
Boligtype Ejerlejlighed