Karlsvej 34

9800 Hjørring

Boligtype Villa
Størrelse189m2
Grund1.016m2
Antal rum5
Bygget 2001
Energimærke
Sagsnummer54TK-000120

Charmerende Skagenshus fra 2001 – beliggende midt i populære Bagterp

KVARTERET:

For enden af en lukket og rolig villavej i det populære børneområde Bagterp i Hjørring syd ligger denne fantastiske og velholdte kvalitetsvilla.  Her har I, foruden den store lukkede og ugenerede have, skoven lige overfor, og samtidigt er I blot få hundrede meter fra en af Hjørrings største og mest populære skoler, gode børnehaver samt et væld af handlemuligheder. I er altså tæt på både by og natur, og foruden dette er der kort afstand til motorvejsafkørslen, Hjørring Syd.


EJENDOMMEN:

Villaen er opført i den charmerende Skagenhus-stil, og er opført i gedigne kvalitetsmaterialer med blandt andet de karakteristiske gesimser, bondehus-mahognivinduer og døre, tegltag, zink-inddækket kvist, og fuldmurede vægge. Til huset følger en fuldmuret garage på 32 kvm med en udhusdel på 9 kvm. Den store velanlagte have, som omkranser huset, indeholder skønne syd - og vestvendte terrasser, der indbyder til lange solrige dage og aftener for familien.


INDRETNINGEN:
Villaen er indrettet med indgang i bryggers, hvor der er masser af skabsplads og opbevaringsmuligheder. Køkkenet er lyst og moderniseret med ny bordplade i granit. Fra køkkenet er der adgang til et dejligt stort og lyst alrum med brændeovn, der indkapsler den hyggelige atmosfære som kendetegnes ved Skagenshuse, samt udgang til den sydvendte terrasse/have.
Fra alrummet er der franske døre ind til en stor åben stue med flotte plankegulve. Kendetegnet for boligen, både udvendigt og indvendigt, er netop det gode materialevalg. 
Fra stuen kommer man ud i en lys og indbydende forgang, der også fungerer som entré. Her er der desuden et dejligt lyst værelse, et badeværelse med bruseniche samt opgang til førstesalen. Førstesalen er indrettet med et stort lyst repos, to gode børneværelser, et stort soveværelse med skabsvæg samt badeværelse med bruseniche.


En skøn villa til familien som ønsker en klassisk bolig med minimal vedligeholdelse. 

Tue Klinggaard
Indehaver & ejendomsmægler, MDE – Køberrådgiver med Tryghedsmærke
Mail:tue@digitalbolig.dk
Tlf:53 23 00 00
Ny Kastetvej 20
9000 Aalborg
Boligtype Villa
Jupitervej 29
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Vestavej 18
9200 Aalborg SV
Boligtype Villa
Tennisskoven 55
9320 Hjallerup
Boligtype Villa
Bejsebakkevej 18
9000 Aalborg
Boligtype Villa