Salgsvurdering

Vi gør tingene på en ny måde
Hos DigitalBolig har vi taget det bedste fra den traditionelle ejendomsmægler – lokalkendskabet og uafhængig rådgivning – og kombineret det med de mange nye digitale muligheder, der gør, at sælger og køber hurtigere mødes.

 

Slut med forældet annoncering i aviser, tarvelige billeder af boligen i salgsopstillingen og en mægler, der ikke er til at få fat på efter klokken 16. Velkommen til DigitalBolig, hvor du får din egen personlige mægler, effektivdigital annoncering, en unik video af din bolig, og hvor interesserede købere let kan bestille en fremvisning online. Det hele som standard, naturligvis.

 

Bestil en gratis salgsvurdering
Går du med tanker om at sælge din bolig? Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra DigitalBolig får du en vurdering af din boligs prisniveau og et overblik over, hvad der skal til for, du kommer godt og hurtigt videre.

 

Stadig i tvivl, om DigitalBolig skal sælge din bolig? Her er 3 gode grunde til, hvorfor du ikke skal være det:

 

1. Du får din egen personlige mægler. Vi ved, at salget af din bolig er en tillidssag. Derfor får du selvfølgelig din egen personlige mægler hos DigitalBolig og et dedikeret mæglerteam med mange års erfaring fra mæglerbranchen.

 

2. Du får effektiv digital annoncering Stort set alle bolighandler begynder i dag online. Derfor giver vi hos DigitalBolig din bolig optimal synlighed på eksempelvis Facebook, Google, Instagram, Boligsiden.dk, Boliga og selvfølgelig Digitalbolig.dk. Og med vores unikke video af din bolig, sørger vi for, at din bolig altid tager sig godt ud og vækker størst mulig interesse.

 

3. Bliv opdateret når du har brug for det Ud over den direkte kontakt til din personlige mægler, får du med ”Min side” også adgang til aktuelle tal for dit boligsalg. Hvor mange har kigget på din bolig og den unikke video, hvor mange har downloadet salgsopstillingen, og hvor mange har bestilt en fremvisning? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

 
Navn
Adresse
Postnr
Bynavn
Telefon
Email
Kommentar